Congres Verlichting & Welzijn voor de zorg

Antropia

Hoezo een congres?

2 Maanden geleden leek het een onbezonnen plan, een congres organiseren voor 300 mensen uit de zorgsector! Maar nu staat het programma en hebben we een mooie groep facilitators/sprekers uit de praktijk. Geen grote namen die daardoor alleen al volle zalen trekken, maar enthousiaste mensen uit de praktijk. Die hebben gezien hoe inzicht in de menselijke handleiding (ook wel de 3 principes) het leven lichter kan maken. Hoe je zonder de omgeving te veranderen hem wel anders kunt gaan beleven.

We richtten speciaal daarvoor – en voor toekomstige congressen – Stichting 3 Principes op. Linda van Shift Academy maakte een mooie website en nu zijn we aan het werven. In een sector waar we misschien niet voldoende in thuis zijn: de zorg. Een superbelangrijke sector waar veel mensen met enorme toewijding in werken, betaald en onbetaald. En waar veel overbelasting en werkdruk wordt ervaren.

Waarom spannen we ons daar nu voor in? Allereerst omdat onze missie als Simpelmind is om het inzicht in de 3 Principes breed te verspreiden. Alleen op kleine schaal coachen en workshops geven is niet genoeg.

Het lijkt ons supermooi als we samen met de Nederlandse 3P Community een olievlek kunnen creëren binnen de sectoren die er maatschappelijk het meest toe doen: zorg, welzijn, onderwijs. En dan niet alles tegelijk, dus eerst maar beginnen met iedereen die als arts, verpleegkundige, therapeut, verzorgende, mantelzorger, klachtencoördinator, praktijkondersteuner enz. wel wat verlichting kan gebruiken.

Neem maar eens een kijkje op https://lnkd.in/eHdw7EK9

Fijn als je mensen om je heen er attent op wil maken! En misschien zien we je op 20 september?

Congres
Verlichting & Welzijn

20 september Driebergen
Voor zorg- en hulpverleners