Wie vormen Simpelmind?

Simpelmind is een onderneming van twee ervaren trainers/ coaches. Irene en Elisabeth werkten 20 jaar geleden samen bij School voor Coaching en vonden elkaar weer in de 3 principes. Ze volgden samen de facilitatortraining bij de Slagersdochters.

Irene van Meijgaard
Na mijn studie Psychologie inmiddels 30 jaar als trainer, consultant, opleider en
coach werkzaam in diverse contexten. In mijn zoektocht naar de ziel in de psychologie heb ik allerlei wegen in spiritualiteit, intuïtieve ontwikkeling en energetisch werk verkend.
Ik had nog twee wensen: uit mijn hoofd komen en het spirituele verbinden met de psychologie in mijn werk als coach.
De drie principes brengen Inside Out elke dag weer verrassende nieuwe
inzichten en inspiratie. Klaar met zoeken! Graag ga ik met je in gesprek om nieuwe doorkijkjes te creëren naar lichter leven.
Elisabeth Roelvink
In dit leven van alles gedaan: redigeren, uitgeven, trainen, coachen, fondsenwerven, netwerken, community bouwen en acquireren. Een jaar of 35 geleden begon de zoektocht naar innerlijke vrede. Ik was gefascineerd door alles wat persoonlijke groei bracht. Met het ontdekken van de 3 principes kan het zoeken stoppen. Ik weet nu dat er in de basis niets aan mijn ‘zelf’ te fixen is. Dat ik alleen maar kan denken dat er iets mis is. Hoe deze krachtige eenvoud je lichtheid brengt, daar ga ik graag over in gesprek.

Al jaren was ik aan het zoeken naar manieren om meer vertrouwen te krijgen in mezelf. Ik zat altijd vast in mijn eigen gedachten. Irene heeft me helpen inzien dat er niets te fixen is. Ik ben goed zoals ik ben, altijd al zo geweest. Er is een last van mij afgevallen. Ik stop met zoeken. Zo fijn dat alles simpel en makkelijk mag.

Iris – organiser