Aanbod Simpelmind

 

3-daagse voor coaches

We werken het allerliefst met mensen die gepassioneerd met mensen werken! De 3 Principes geven een frisse kijk op psychologie en zijnsvragen die jouw manier van coachen prima kan aanvullen. Het boek ‘Het leven werkt inside-out van Michael Neill’ gebruiken we als basis. We werken met max 12 deelnemers.

Bekijk de beschrijving

Start: een zaterdag in het voorjaar van 10.00 – 17.00

De vervolgdagen plannen we met de startgroep. 

Locatie: Ubbergen

Prijs per cursusdag: € 275  incl lunch, excl BTW

Bel, mail of app ons als je meer wil weten!

Inspiratiedag

Om iedereen een kans te geven kennis te maken met onze manier van werken organiseren we al 3 jaar open trainingsdagen op een mooie plek in het land. Op deze dagen onderzoeken we samen hoe flow en welzijn in je leven ontstaan of er altijd al zijn. Onder de oppervlakte van streven, piekeren, reageren, in rondjes denken en ander menselijk gedoe is er stilte en eenvoud. Dat is niet iets waar je persé uitkomt door te mediteren, je agenda op te ruimen of andere nuttige maatregelen te nemen. Simpelweg doorzien hoe het leven van binnen naar buiten werkt (Inside-Out) maakt blijvende verandering van je staat van zijn veel eenvoudiger.

Het zijn heerlijke dagen, met leuke mensen, op een rustige plek, met een mooie lunch en wandelmogelijkheden.

Locatie: Ubbergen of centraal in het land.

Data volgen

Prijs: € 195 (incl lunch, excl BTW tenzij je particulier bent)

Coaching

Smaakt zo’n dag naar meer, of heb je er van anderen over gehoord, dan wil je misschien alle aandacht voor jouw transformatie naar lichter leven. Je kunt dan bij een van ons terecht voor een serie gesprekken. De ervaring leert dat je met 5 gesprekken een heel eind op weg bent. Tussen de gesprekken door krijg je van ons lees- en kijkvoer op maat. Je leeft je leven zonder opdrachten van ons maar wel met steeds een frisse kijk op wat je eigenlijk aan het doen bent. Wat zijn je patronen, hoe werkt jouw denken, welke aannames gaan wankelen? Verandering ontstaat op de momenten dat jij ineens een dieper inzicht krijgt. Zo’n inzicht kan niemand je meer afpakken. Alles gaat er anders door uitzien.

Bij de testimonials kun je zien wat mensen over onze aanpak zeggen en wat ze aan verandering merken.

Tarieven: particulier € 90 per gesprek, zakelijk € 125.

Workshop/Training Helder samenwerken

Als je zelf merkt dat het leven lichter wordt, als je ziet hoe je ervaring tot stand komt (hoe het werkt) wil je misschien een stap verder zetten en je omgeving meenemen. Hoe mooi zou het zijn als je hele bedrijf, team of project kennismaakt met een zienswijze die zorgt voor meer helderheid, minder aannames, meer begrip voor elkaar, grotere focus.

In overleg met jou/jullie maken we een opzet voor één of meer dagen. Wat je dat oplevert? Minder ‘waste’ aan onbegrip, miscommunicatie, onhelderheid over doelen. Meer plezier, betere kwaliteit van luisteren, meer gebruikmaken van elkaars talenten. En onder de streep: een beter resultaat.

Neem contact op met een van ons om de mogelijkheden te verkennen.

Op de Contactpagina kun je een vrijblijvende kennismaking inboeken met een van ons.tot vo

Congres
Verlichting & Welzijn

20 september Driebergen
Voor zorg- en hulpverleners